Onze Fokmerries:


 • Autumn van de Gorterstraat

  Autumn is een schitterende driekleurmerrie met een geweldig karakter. Autumn is geweldig goed van bouw met een bijzonder goede bovenlijn. Haar bewegingen zijn zeker ook niet mis en vertonen veel kracht en souplesse. Haar veulens zijn allemaal uitzonderlijk groot en grover dan Otje zelf.  Otje (zoals wij haar noemen) is een lieve merrie die onderaan in de rangorde staat, niet dat ze zich daar ook maar iets van aantrekt, ze doet gewoon zichzelf en past zich goed aan in iedere situatie.  Ze is perfect om samen met het jonge grut te staan, deze zijn altijd dol op haar!

  meer foto's


 • Hazel van de Gorterstraat

  Hazel is een mooie bruin bonte  merrie. Ze heeft prachtige manen en flink behang, vol met krulletjes.  Hazel is een hele zware dame die  geweldige bewegingen heeft. Ze is een sociale dame die haar plekje in de kudde in het midden heeft. Niet te dominatnt maar ook zeker niet onderdanig. We zijn benieuwt naar haar aankomende veulentje. Yellow Fellow is de vader van de aanstaande kleine. 

  meer foto's


 • Lily-Ann van de Gorterstraat

  Deze knappe jongedame is een dochter van Collin en onze Stermerrie Zo. Bij haar geboorte waren wij al zo onder de indruk van haar goede bouw en soepele ruime gangen dat al snel besloten werd haar aan te houden. Lily heeft lekker de tijd gehad om zich te ontwikkelen, dat heeft ze dan ook super gedaan. Nu is het tijd voor haar om zich bij onze volwassen fokmerries te voegen,

  meer foto's


 • Silver Spring van de Gorterstraat

  Deze knappe jongedame hebben wij zelf gefokt. Ze is een dochter van Collin en onze Stermerrie Norah. Spring is fluweelgrijs geboren vandaar haar naam Silver Spring. Ze heeft op de keuring een 1e premie gehaald, dit mede door haar ruime bewegingen en giga behang dat ze overduidelijk van papa Collin heeft meegekregen. Haar bouw is uitmuntend en als je haar behang ziet sla je achterover.

  meer foto's


 • Norah van de Gorterstraat

  Norah, 1e premie en stermerrie, was onze 2e merrie, wij hebben haar in 2002 aangekocht. Norah kwam met een verrassing in haar buik, een prachtig hengstveulen kregen wij erbij. Dit veulen kreeg op de keuring net als moeder een 1e premie. Dit zetten de toon voor Norah. Al haar veulens zijn van een bijzonder hoge kwaliteit met soepele, ruime bewegingen en enorm veel behang. Veel van haar veulens werden met 1e premie's gewaardeerd. Norah is verder een zeer lieve en makkelijke merrie met een bijzonder zachtaardig karakter. Haar beste vriendin, al jaren, is Meagen. 

  meer foto's


 • Meagen van de Gorterstraat

  Meagen was de allereerste merrie die wij kochten, wij hebben haar in 2002 aangekocht. Meagen is een van onze beste fokmerrie's, ze heeft al meerdere 1e premieveulens en zelfs kampioenen gegeven. Haar veulens zijn allemaal zeer groot en hebben superieure bewegingen. Meagen is een merrie met een grote hoeveelheid haar, niet alleen aan haar benen maar ook haar manen en staart zijn ongekend dik en vol. Naast dit alles is Meagen een hele fijne merrie met een gouden karakter. Norah is haar grootste vriendin, ze zijn dan ook altijd bij elkaar in de buurt te vinden.

  meer foto's


 • Leah van de Gorterstraat

  Leah, een Stermerrie die 2 jaar op rij een kampioenstitel heeft gekregen. Een echte kwaliteitsmerrie dus!! Leah is een mooie grote barokke merrie die met haar uitstekende grove bouw de aandacht trekt. Haar bewegingen zijn subliem en dit tezamen met haar behang, wat in overvloed aanwezig is, maakt van Leah een imposante verschijning. Leah heeft daarnaast een ontzettend lief karakter en komt altijd aanlopen voor een knuffel. Ze is onder het zadel beleerd en vind het geweldig om voor je te werken, we nemen haar dan ook regelmatig mee op een buitenrit.

  meer foto's


 • Blue Bell van de Gorterstraat

  Onze nieuwste dame.  Geimporteerd uit Ierland, ze onze jongste dame in de groep.  Dat  zou je aan haar bouw echter niet zeggen. Ze is bijzonder breed gebouwt met heel zwaar botwerk. Ze heeft een sublieme toplijn en een mooie appelkont.  Met haar mooie hoofd met kleine oortjes  kijkt je altijd nieuwsgierig aan.  Ze heeft een  open en vriendelijk karakter en dol op onze Nederlandse snoepjes...  

 • meer foto's


 • De jonge meiden van de Gorterstraat 

  Naast onze volwassen dames hebben wij ook nog een aantal jonge meiden.

  Deze mogen eerst lekker opgroeien voordat wij ze in gaan zetten in onze fokkerij.

  Mayflower is een dochter van Yellow Fellow en Meagen, zij is smokey black merrie van 2016

  Willow is een smokey black pearl dametje van 2016.

  Jelly Bean is een Black Silver Dapple meisje ook van 2016

 • meer foto's


Naar Boven