Te koop


Wij verkopen geen volwassen/bereden paarden!

Hannah van de Gorterstraat

Om dat wij willen gaan minderen met onze fokkerij bieden we nu een aantal van onze bewezen fokmerries aan. Hannah is een van die dames.

Hannah is bij ons geboren in 2009. Ze is uit een kampioensmerrie (Leah) die we zelf ook jaren hebben gehad, totdat ze overleed heeft ze bij ons prachtige veulens gegeven. Haar vader is onze voormalige heel bekende dekhengst Collin van de Gorterstraat. Ze is ongeveer 1.46 hoog.

Hannah is prachtig bont getekend en is in het bezit van prachtig behang. ze heeft ook een 1e premie behaald en is jeugdkampioen geworden. Ook Hannah heeft ons veel mooie en gezonde veulens gegeven.

Ze is heel braaf bij de hoefsmid en dierenarts. Ook loopt ze zo de trailer op. In de kudde is ze echt in haar element, maar kan ook genieten van wat persoonlijke aandacht.

Natuurlijk ook PSSM1 vrij. op dit moment is het onzeker of ze nog een veulen bij zich draagt. Dat weten we binnenkort. Geüpdatet foto’s komen nog. Voor nu alvast te zien op de pagina fokmerries of op mijn facebook. https://www.facebook.com/GypsyCobHorsesTS/

Silver Apple van de Gorterstraat

Om dat wij willen gaan minderen met onze fokkerij bieden we nu een aantal van onze bewezen fokmerries aan. Apple is een van die dames.

Appeltje hebben wij zelf gefokt uit Blue Bell en onze voormalige hengst Silver Cash. Ze is geboren in 2018 en uiteraard ook PSSM! vrij. Apple is ongveer 1.42 hoog.

Wij hebben met haar 3 veulens gefokt en dat deed ze fantastisch. Alle ook groter dan ze zelf is. Net als haar moeder heeft ze mega veel behang en geeft dat ook door aan haar kinderen. Ze is een zwaar grof type.

Ze is super in de kudde en kan met iedereen overweg. ook is ze heel braaf bij de dierenarts, hoefsmid en loopt zo de trailer op. Ze houdt ervan om gepoetst te worden en kan daar ook echt van genieten. een heel fijne Tinker om rustig mee aan het werkt te gaan.

Op dit moment heeft ze een veulen aan de voet. Ze mogen samen verhuizen en anders als de kleine gespeend wordt. Geüpdatet foto’s komen nog. Voor nu alvast te zien op de pagina fokmerries of op mijn facebook. https://www.facebook.com/GypsyCobHorsesTS/

Blue Bell van de Gorterstraat.

Om dat wij willen gaan minderen met onze fokkerij bieden we nu een aantal van onze bewezen fokmerries aan. Blue Bell is een van die dames.

Ze is geboren in Ierland in 2011 en wij hebben haar zelf geïmporteerd toen ze 4 jaar oud was. Ze is PSSM1 vrij en obgeveer 1.42 hoog.

Blue Bell is een hele relaxte dame die echt niet zomaar van de wijs te brengen is. Ze is niet bereden, maar wel superbraaf met alles. Hoefsmid en dierenarts zijn geen enkel probleem. Ook loopt ze keurig mee aan een touwtje en kan uren staan terwijl ze gepoetst word. Ook de trailer loopt ze zo op, en ook verkeer is geen enkel probleem. Dit is een dame waar je waarschijnlijk zo opstapt en wegrijdt.

Op dit moment heeft ze een veulen aan de voet. Ze mogen samen verhuizen en anders als de kleine gespeend wordt. Geüpdatet foto’s komen nog. Voor nu alvast te zien op de pagina fokmerries (of hieronder) en op mijn facebook. https://www.facebook.com/GypsyCobHorsesTS/

King’s Lynn van de Gorterstraat

Het eerste Veulen van dit jaar is geboren! en wat voor een veulen is het!

Een prachtige Silver Dapple merrieveulen van Blue Bell. we zijn er zooo blij mee. Ze is geboren op 27-04-2024, Koningsdag, vandaar haar naam.

Lynn heeft hele mooie Splash aftekeningen net als haar moeder. ook haar hoofdje lijkt op mama, echt heel speciaal! Ze heeft 1 bruin en 1 blauw oog.

Net als haar zussen uit de voorgaande jaren zal ze veel behang krijgen en een mooie stevige bouw. een plaatje voor iemand die de show wilt stelen met iets speciaals.

Haar verwachte schofthoogte zal rond de 1.48 uit gaan komen. Ze krijgt uiteraard stamboekpaieren en is PSSM1 vrij.

Appleton van de Gorterstraat

Appleton, oftewel Tony, is een zeer lief en nieuwsgierig mannetje.

Hij is prachtig bont getekend met een heel aansprekend Hoofd.
Tony heeft een zeer bijzondere kleur. Namelijk Silver Smokey Black.
Dit wil zeggen dat hij de kleur van zijn moeder gaat krijgen en dat hij ook crème bij draagt.
Dit in de bonte uitvoering.

Hij heeft een bijzondere goede stamboom. Zijn ouders en grootouders zijn allemaal forse tinkers met veel behang. Dat is een pre voor ons om mee te fokken. Zijn moeder is Apple en vader San Cler Magnus. Alle zijn op onze website te vinden.

Dit samen met zijn mooie bewegingen maakt hem zeer geschikt maken voor de fokkerij.
Maar ook zijn vriendelijke, vrolijke karakter maakt van hem een fijn maatje voor ook voor niet fokkers die toch een speciale vriend zoeken.

Uiteraard is hij pssm1 vrij en heeft hij stamboekpapieren. Hij is geboren: 15-05-2022
Zijn verwachte schofthoogte is 1.48-1.50. De foto’s zijn van afgelopen herfst. Zodra het droger wordt plaats ik nieuwe.

Aragorn van de Gorterstraat.

Aragorn is een speciale jongeman. Hij heeft een prachtige en speciale kleur. Hij draagt de Pearl met Crème genen bij zich. Dit in de bonte versie. Hij kan effe veulens geven maar ook bont. Ook heeft hij 2 mooie blauwe ogen.

Hij is uitmuntend gebouwd en kan super bewegen.

Zijn moeder is onze fokmerrie Willow, ze heeft en zeer goed een geliefde stamboom. Zijn vader is Gandalf, een hengst die nu in Polen staat.

Ook hij is nog volledig groen en naar eigen wens op te voeden. Hij is geboren op 26-04-2021 en verwacht word dat hij rond de 1.42-145 uit zal gaan komen. Aragorn heeft een schoonheidsfoutje, hij heeft maar 1 bal ingedaald. Door dit zullen de kosten voor een castratie wat hoger zijn. Zijn verkoopprijs is daarop aangepast. (lage prijsklasse) Uiteraard ook PSSM! vrij. De foto’s zijn van afgelopen herfst. zodra het droger wordt plaats ik nieuwe.

Onze Veulens…..

Onze veulens zijn alle met serieuze intenties gefokt, er is niet over een nacht ijs gegaan bij de partnerkeuze.
Al onze veulens krijgen chip en paspoort mee.
Daarnaast zal zullen zij tot minimaal 4.5 maanden in onze kudde staan met al de tantes en andere broertjes en zusjes voordat zij mogen verhuizen naar de nieuwe eigenaar.
Het is uiteraard mogelijk voor de nieuwe eigenaar om de kleine te volgen door regelmatige bezoekjes.
Voor meer informatie over een van onze te koop staande paarden geef ons gerust een belletje.
Wij prefereren telefonisch contact boven de email!!

You can contact us through the e-mail. And by telephone 0031 651197436.
We are located at Den Dungen. That’s a little town near s-Hertogenbosch.
If you want to visit us, please give us a call first so we can make some time free.

Copyright © 1999-2023 / All Rights Reserved / Tinkerstal van de Gorterstraat